İş barədə məlumat
– 5 ulduzlu oteldə restoran mətbəxlərində texniki təmizlik (stuard) işlərinin həyata keçirilməsi üçün supervayzer tələb olunur
– Baş stüardın olmadığı vaxtlarda iş qrafikinin hazırlanması, dəyərləndirmələr, qeydiyyat jurnalı, inventarizasiya və hesabatların hazırlanması kimi inzibati işlərlə məşğul olur
– Mehmanxana müştərilərinin sayı, banketlər və restoran müştərilərinin sayı haqqında proqnozlara əsaslanaraq həftəlik iş qrafiki tərtib edir
– Tədbir haqqında təlimat siyahılarını, menyuları, banketlər haqqında məlumatları vaxtaşırı nəzərdən keçirir və avadanlıq və ərzağın bu ehtiyaclara uyğun olmasını təmin edir
– Büdcəyə inventara olan ehtiyacları salmaq üçün vaxtaşırı inventarizasiya aparır
– Baş stüardın olmadığı vaxtlarda onu əvəz edir.
Yemək və içki xidməti göstərilən bütün təsislərin mehmanxana standartlarına uyğun olaraq təmiz saxlanması ərzaq və avadanlıqla təchiz edilməsi
– İşıq, elektrik cərəyanı sistemindən və s
sistemlərdən səmərəli istifadə edə bilir
– Bütün bar, mətbəx və restoranları avadanlıqla təchiz edir
– Banketlərin keçirilməsi üçün lazım olan hər şeyi hazırlayır
– Müxtəlif yemək və içki xidməti təsislərindəki bütün debrasse-units-lərin təmizlənməsi və səliqəli saxlanması üçün məsuliyyət daşıyır
– İşçi yeməkxanasını təmiz və səliqəli saxlayır
Gigiyena şərtlərinə və Qida Məhsullarının Təhlükəsizliyinə Nəzarət Sistemi standartlarına ən yüksək səviyyədə əməl etmək
– Qida Məhsullarının Təhlükəsizliyinə Nəzarət Sisteminə aid bütün proseduralar haqqında məlumatı var.
– Bütün yemək və içki xidməti təsislərində yüksək səviyyəli gigiyena standartlarına riayət edilməsini nəzarət altında saxlayır.
– Təmizləyici vasitələr və mətbəx təmizləyiciləri haqqında tam təsəvvürə malik olmalıdır.
– Tullantı sahəsinə aid Baş Stüard tərəfindən qarşısına qoyulan vəzifələri icra edir.
– Təmizlik haqqında müqaviləyə daxil edilməyən bütün əşyaları və avadanlıqları hər gün təmizləməlidir.
Ona etibar edilən avadanlığın lazımi qaydada işlədilməsini təmin edir.
– Xidməti sahələrin təmizliyinə və gecə təmizliyinə nəzarət edir.
– Avadanlığın təmiz saxlanılıb-saxlanılmadığını yoxlayır.
– Təmirçilərin işinə nəzarət edir.
– Çatışmazlıqlar və nöqsanlar barədə texniki xidmətə və ya baş stüarda məlumat verir
– İş qrafiki cədvəl üzrə həftədə iki gün istirahət olmaqla
– Baş stüardın olmadığı vaxtlarda iş qrafikinin hazırlanması, dəyərləndirmələr, qeydiyyat jurnalı, inventarizasiya və hesabatların hazırlanması kimi inzibati işlərlə məşğul olur
– Mehmanxana müştərilərinin sayı, banketlər və restoran müştərilərinin sayı haqqında proqnozlara əsaslanaraq həftəlik iş qrafiki tərtib edir
– Tədbir haqqında təlimat siyahılarını, menyuları, banketlər haqqında məlumatları vaxtaşırı nəzərdən keçirir və avadanlıq və ərzağın bu ehtiyaclara uyğun olmasını təmin edir
– Büdcəyə inventara olan ehtiyacları salmaq üçün vaxtaşırı inventarizasiya aparır
– Baş stüardın olmadığı vaxtlarda onu əvəz edir.
Yemək və içki xidməti göstərilən bütün təsislərin mehmanxana standartlarına uyğun olaraq təmiz saxlanması ərzaq və avadanlıqla təchiz edilməsi
– İşıq, elektrik cərəyanı sistemindən və s
sistemlərdən səmərəli istifadə edə bilir
– Bütün bar, mətbəx və restoranları avadanlıqla təchiz edir
– Banketlərin keçirilməsi üçün lazım olan hər şeyi hazırlayır
– Müxtəlif yemək və içki xidməti təsislərindəki bütün debrasse-units-lərin təmizlənməsi və səliqəli saxlanması üçün məsuliyyət daşıyır
– İşçi yeməkxanasını təmiz və səliqəli saxlayır
Gigiyena şərtlərinə və Qida Məhsullarının Təhlükəsizliyinə Nəzarət Sistemi standartlarına ən yüksək səviyyədə əməl etmək
– Qida Məhsullarının Təhlükəsizliyinə Nəzarət Sisteminə aid bütün proseduralar haqqında məlumatı var.
– Bütün yemək və içki xidməti təsislərində yüksək səviyyəli gigiyena standartlarına riayət edilməsini nəzarət altında saxlayır.
– Təmizləyici vasitələr və mətbəx təmizləyiciləri haqqında tam təsəvvürə malik olmalıdır.
– Tullantı sahəsinə aid Baş Stüard tərəfindən qarşısına qoyulan vəzifələri icra edir.
– Təmizlik haqqında müqaviləyə daxil edilməyən bütün əşyaları və avadanlıqları hər gün təmizləməlidir.
Ona etibar edilən avadanlığın lazımi qaydada işlədilməsini təmin edir.
– Xidməti sahələrin təmizliyinə və gecə təmizliyinə nəzarət edir.
– Avadanlığın təmiz saxlanılıb-saxlanılmadığını yoxlayır.
– Təmirçilərin işinə nəzarət edir.
– Çatışmazlıqlar və nöqsanlar barədə texniki xidmətə və ya baş stüarda məlumat verir
– İş qrafiki cədvəl üzrə həftədə iki gün istirahət olmaqla
Namizədə tələblər– Bəylər tələb olunur
– 25-45 yaş arası
– Gülərüz, komanda tərkibində işləmək qabiliyyəti
– Nizam-intizamlı olmaq
– Verilmiş tapşırıqları vaxtinda və keyfiyyətlə yerinə yetirmək
– Rus dilini bilmək arzuolunandır
– 25-45 yaş arası
– Gülərüz, komanda tərkibində işləmək qabiliyyəti
– Nizam-intizamlı olmaq
– Verilmiş tapşırıqları vaxtinda və keyfiyyətlə yerinə yetirmək
– Rus dilini bilmək arzuolunandır
Telefon
(012) 561-40-98
(070) 703-04-29
(070) 703-04-29
E-mail
office@flowercleaning.az
Şərhlər
şərhlər